به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان : مهندس محمودی کارشناس آرد و نان مدیریت در این جلسه هدف از اجرای طرح نانی نو را نظارت هوشمند و سیستماتیک بر تمامی نانوایی عنوان کرد و افزود: در این طرح سیستم قادر به پایش آرد تخصیص داده شده به نانوایی و نان عرضه شده بوده و اطلاعات مربوط به خریدار، فروشنده و بازرسی های انجام شده ثبت می شود.
وی افزود: عملکرد نانوایی ها براساس سامانه نانی نو به صورت هوشمند پایش می شود و در صورت مشاهده مغایرت با اطلاعات سامانه، پیامکی را به عنوان هشدار اولیه به نانوایی اعلام می کند که تناسبی بین پخت و نوع آرد دریافتی وجود ندارد و پس از آن، بازرسی های هوشمند و میدانی از آن واحد خبازی صورت می پذیرد تا علت و چرایی ماجرا بررسی گردد.مهندس محمودی گفت: سهمیه آرد بصورت شناور بوده و نانوایی های فعال با افزایش سهمیه و نانوایی های غیر فعال، متخلف، کشیدن کارت بانکی تکراری و یا عرضه نان بی کیفیت طبق اعلام نظر مشتریان با کاهش سهمیه آرد مواجه خواهند شد
|